Χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης για αγόρι μάτι με τριχιά.

Ψάχνοντας ιδέες για βάπτιση του μικρού παιδιού, υπάρχουν φωτογραφίες με χειροποίητο μάτι, χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλήσεις. Επικοινώνηστε αμέσως μέσα από ηλεκτρονικό μηνύμα για πληροφορίες. Είμαστε σωστοί επαγγελματίες που σας απαντάμε με ευγένια και χαρά. Αν θέλετε επικοινωνούμε μαζί σας μέσω βιντεοκλήσης για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλετε. Σας ακούμε με ενδιαφέρον για να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτό που θέλετε και φτιάχνουμε κάποια δείγματα. Βρήσκουμε μαζί τι θα θέλατε. Σας δείχνουμε και μου δείχνετε εμπιστοσύνη με αποτέλεσμα μια θαυμάσια συνεργασία και εκπληκτική δουλειά. Τα προϊόντα μας έχουν ξετρελαίνει τους πάντες.

To εργαστήρι ΠΟΜ-ΠΟΜ, είναι μια μικρή βιοτεχνία, που μπορεί να προσφέρει διαφορετικές και μοναδικές προτάσεις για διακόσμηση με ξεχωριστό ύφος! Επιλέξτε τους δικού σας συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας και κοντά στις ανάγκες σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας για τις παραγγελίες σας.

ΠΟΜ-ΠΟΜ Πρακτικά Οικονομικά Μοναδικά

Πώληση Χονδρική -Λιανική.

τηλ. 2261102413

Καραγιαννοπούλου 27 Λιβαδειά 1ος όροφος
facebook ΠΟΜ ΠΟΜ

INSTAGRAM p0m.p0m

Λόγω της μεγάλης ευελιξίας και του Tailor Made Design μπορούμε να προσαρμόσουμε τα αντικείμενα στους δικούς σας χρωματισμούς  και μεγέθη ώστε να ταιριάζουν στην κάθε περίσταση. Υπάρχει δυνατότητα να ανοιχτεί τρύπα για να κρεμαστούν ή ακόμη να μπουν πάνω σε ξυλάκια (σουβλάκι). Τα χειροποίητα στοιχεία μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπομπονιέρες βάπτισης ή γάμου, να στολίσουν προσωπικά δώρα, να συνθέσουν διακοσμητικά αντικείμενα (κρεμαστά, τοίχου, mobil), κάδρα-κορνίζες,, καθρέφτες, αναμνηστικά δώρα για παιδικά γενέθλια, (ευχαριστήριο δώρο parti favor), φωτογραφικά άλμπουμ, βιβλία ευχών,  μπρελόκ, διαφημιστικά αντικείμενα με το λογότυπο της επιχείρησης, γούρια Χριστουγέννων, διακοσμητικά για το Πάσχα και εποχιακά. Οι επιλογές είναι απεριόριστες! Καθώς τα σχέδια ανανεώνονται συνεχώς και πάντα υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγίσουμε την ιδέα σας, επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και προτάσεις.