Τσιμεντένιος δίσκος.

Τσιμεντένοι δίσκοι.

Τετράγωνο και κυκλικός δίσκος με κίτρινο κορδόνι και πράσινη λεπτομέρια. χρησιμοποιήστε για διακόσμηση με κεριά σε μοντέρνο σπίτι.

Το εργαστήρι ΠΟΜ-ΠΟΜ, είναι μια ελληνική βιοτεχνία, που μπορεί να προσφέρει διαφορετικές και μοναδικές προτάσεις για διακόσμηση με ξεχωριστό ύφος! Επιλέξτε τους δικού σας συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας και κοντά στις ανάγκες σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας για τις παραγγελίες σας.

ΠΟΜ-ΠΟΜ Πρακτικά Οικονομικά Μοναδικά

Πώληση Χονδρική -Λιανική.

Δωρεάν μεταφορικά,  για παραγγελίες λιανικής πάνω από 50ευρώ.

τηλ. 2261102413

Σοφοκλέους 70 Λιβαδειά
facebook ΠΟΜ ΠΟΜ

INSTAGRAM p0m.p0m

Η αγάπη για την έξυπνη δημιουργία έδωσε ώθηση στην καλλιτεχνική πλευρά του δημιουργού. Μέσα από απλά, φυσικά υλικά δημιουργώ εποχιακά διακοσμητικά και δώρα με όψη κεραμικού και τσιμέντο. απευθύνομαι σε όλους όσους έχουν μια ιδέα και ψάχνουν τρόπο να την υλοποιήσουν.

Έχω τα καλλιτεχνικά χέρια έχεις τη δική σου μοναδική ιδέα.

Το ΠΟΜ-ΠΟΜ μπορεί να δημιουργήσει την ιδέα σου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, εκτός από το προσωποποιημένο δώρο, είναι αντικείμενα τέχνης για κοινωνικές εκδηλώσεις, αναμνηστικά, προώθηση προϊόντος, εταιρικά δώρα, διακοσμητικές συνθέσεις σε επαγγελματικό χώρο ( boutique hotel, βιτρίνες καταστημάτων, χώροι εστίασης) και οικιακό (βεράντα, μπαλκόνι, τζάκι…).