Σετ δώρου για νεογέννητο μωρό.

Ξύλινο κουτί ,σετ για νεογέννητο αγόρι.

Ξύλινο διακοσμητικό κουτί ,μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση το οποίο περιλαμβάνει πανάκια παρηγοριάς ,σαπουνάκι και βρεφικά παιχνίδια. Το κουτί είναι στολισμένο με χειροποίητα συννεφάκια και αεροπλανάκια χρώματος προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στις επιλογές σας. Υπάρχει δυνατότητα να γράψουμε την ημερομηνία και την ώρα γέννησης. Μ΄΄ια ολοκληρωμένη πρόταση απο εμάς για εσάς.

Το εργαστήρι ΠΟΜ-ΠΟΜ, είναι μια ελληνική βιοτεχνία, που μπορεί να προσφέρει διαφορετικές και μοναδικές προτάσεις για διακόσμηση με ξεχωριστό ύφος! Επιλέξτε τους δικού σας συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας και κοντά στις ανάγκες σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας για τις παραγγελίες σας.

ΠΟΜ-ΠΟΜ Πρακτικά Οικονομικά Μοναδικά

Πώληση Χονδρική -Λιανική.

Δωρεάν μεταφορικά,  για παραγγελίες λιανικής πάνω από 50ευρώ.

τηλ. 2261102413

Σοφοκλέους 70 Λιβαδειά
facebook ΠΟΜ ΠΟΜ

INSTAGRAM p0m.p0m

Η αγάπη για την έξυπνη δημιουργία έδωσε ώθηση στην καλλιτεχνική πλευρά του δημιουργού.
Μέσα από απλά, φυσικά υλικά δημιουργούμε εποχιακά διακοσμητικά και δώρα με όψη κεραμικού και τσιμέντο.
Απευθυνόμαστε σε όλους όσους έχουν μια ιδέα και ψάχνουν τρόπο να την υλοποιήσουν.
Έχουμε τα καλλιτεχνικά χέρια έχεις τη δική σου μοναδική ιδέα.
Το ΠΟΜ-ΠΟΜ μπορεί να δημιουργήσει την ιδέα σου.
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, εκτός από το προσωποποιημένο δώρο, είναι εποχιακά διακοσμητικά σπιτιού, αντικείμενα τέχνης για κοινωνικές εκδηλώσεις, αναμνηστικά, αντικείμενα για προώθηση προϊόντος, εταιρικά δώρα, διακοσμητικές συνθέσεις σε επαγγελματικό χώρο ( boutique hotel, βιτρίνες καταστημάτων, χώροι εστίασης) και οικιακό (βεράντα, μπαλκόνι, τζάκι…).